Vil du være med?

Baisikeli Friijob søger deltidsmedarbejder 15 timer om ugen.

 

Kan du li’ cykler og har du lyst til at gøre en forskel for Københavns mest sårbare? Vi søger en deltidsmedarbejder der kan stå for at oplære udsatte borgere i at vaske, pumpe og smøre cykler i Foreningen Baisikeli Frijob.

Baisikeli Frijob er en almennyttig forening, der skaber arbejde til udsatte, der kan arbejde under det sociale frikort. Arbejdet består i at pleje cykler - alt det cyslisten selv burde gøre men som de fleste bare aldrig får gjort. Servicen tilbyder vi både på gaden og hos vores erhvervspartnere.

Det sociale frikort kan tilbydes borgere med tværfaglige psykiske problematikker ofte med hjemløshed og/eller stofmisbrug til følge. Kortet giver dem mulighed for at tage lønnet arbejde, uden at indtægten modregnes i deres sociale ydelser. For vores medarbejdere hjælper arbejdet med at skabe stabilitet, glæde og stolthed og ikke mindst lidt flere kroner på lommen end normalt.

Arbejdsopgaver:

- Du skal være den faste klippe frijobberne møder når de kommer på arbejde.

- Du skal være god til at lytte og have forståelse for hverdagens udfordringer for vores frijobbere.

- Du står i samarbejde med frijobberne for cykelpleje af udlejningscykler og andre erhvervaftaler, men det er dig der er chefen og du har ansvaret i sidste ende.

 

Kvalifikationer:

- Du er rummelig, rolig og har en god tålmodighed.

- Du har hænderne sat ordenligt på og har fornøjelse ved praktisk arbejde, også udendørs når vejret er dansk.

- Du behøver ikke have lang erfaring med cykler, men du skal have flair for håndværket og mod på at lære det.

- Din uddannelsesbaggrund er ikke afgørende, men du skal have en positiv og nysgerrig tilgang til arbejdet med udsatte borgere.

 

Stillingen er timebetalt og arbejdstiden ligger mandag til fredag mellem 10 og 15. Til at starte med er det 15 timer ugentligt, men som foreningen vokser kan det blive til mere.

 

Ansøgningsfrist senest den 30. juni og med ansættelse hurtigst derefter. Send os max. en side, hvor du fortæller om dig selv og hvorfor du gerne vil arbejde med os. Vedhæft gerne dit CV. Ansøgningen sendes til foreningens formand Sarah-Emilie Jessen-Petersen på SE@meremedvind.com.

 

Lønnen fastsættes efter kvalifikationer. Samtalerne bliver afholdt løbende.

Hvis du har spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Henrik på tlf. 26176642eller på mail henrik@baisikeli.dk