Bliv Frijobber

Er Baisikeli frijob noget for dig? Kom på besøg eller book en prøvevagt, så du kanprøve arbejdet som Baisikeli Frijobber. Din fortid er uden betydning for os, vi fokuserer på at få en god dag i dag. Du får 100 kr i timen fra første arbejdsdag.

Sådan bliver du Baisikeli Frijobber

For at blive certificeret Baisikeli frijobber, skal du igennem en mini Baisikeli Frijob uddannelse. Det tager 10 dage at blive uddannet som Baisikeli frijobber. Du får 100 kr i timen, og en oplæringsvagt er to timer. Lønnen udbetales via det sociale frikort. Hvis du ikke har et frikort, så skal vi naturligvis nok hjælpe dig med at få det på plads. For at komme igang skal du booke en prøvevagt hos Henrik. Henrik har telefon nummer 26176642. 

Din egen mobile cykelvaskervirksomhed

Når du er udlært Baisikeli frijobber, kører du ud sammen med en kollega og plejer cykler for folk i gadebilledet imens de er inde og f.eks. handle. Det koster 200 kr at leje den mobile vaskestation, hvis i er to personer der deles om cykles, koster er det 100 kr for jer hver. En cykelpleje koster 100 kr. og i deler, alt hvad I tjener. Så når i har vasket to cykler, er resten af dagens arbejde jeres fortjeneste. Når i kommer tilbage og afleverer cyklen hos Baisikeli efter endt arbejdsdag udbetales lønnen kontant gennem det sociale frikort. 


Når du er udlært Baisikeli frijobber, er konceptet, at du kører ud sammen med en kollega og plejer cykler for folk, mens de er inde og handle i byens supermarkeder og butikker. Det koster 200 kr i leje af den mobile vaskestation, så hvis I er to personer er det 100 kr fra hver. En cykelpleje koster 100 kr. og I deler alt, hvad I tjener. Så når I har vasket to cykler, er resten af dagens arbejde jeres fortjeneste. Når I kommer tilbage og afleverer cyklen, udbetales lønnen kontant gennem det sociale frikort.  

Hvad kræver vi af dig?

At være Baisikeli Frijobber er et fleksibelt arbejde. Der er ingen mødepligt, og det kræver ingen særlige evner inden for cykelbranchen, da vi giver dig en mini-uddannelse. Men når du er på arbejde repræsenterer du os, både vores fælles forening og os andre frijobbere, der er dine kolleger. Du må gerne være stofbruger eller alkoholafhængig, men når du er på arbejde, skal du ikke være synligt påvirket at hverken alkohol eller stoffer. Hvis du har en dårlig dag, bliver du hjemme, og når du har en god dag, hvor du kan arbejde. er vi altid glade for at se dig. Vi udleverer arbejdstøj til hver vagt, så du behøver ikke møde op i rent tøj. For at kunne få det social frikort skal du opfylde følgende: Du skal have arbejdstilladelse i Danmark. Du skal have opholdt dig i Danmark i ni ud af de seneste ti år. Du skal ikke have tjent mere end 10.000 kroner på ordinært arbejde det seneste år.  


Hvad får du ud af at være Baisikeli Frijobber?

Når du arbejder som frijobber, får du løn for dit arbejde. Du får nogle gode og dygtige kolleger og du bliver en del af et arbejdsfællesskab, hvor vi hjælper hinanden. Vi hygger os mens vi arbejder. Da det er frivilligt at komme på arbejde, har alle altid lyst til at være her.